Entrecôte, poznat u Bosni kao rozbrat, nalazi se između vrata i kičme, u gornjem dijelu govečeta. Ovaj komad mesa poznat je po svojoj sočnosti i bogatom ukusu zahvaljujući prisutnosti masnoće. Savršen je za pripremu sočnih bifteka, a kada se suši, dobija intenzivniji i koncentrisaniji ukus.
Entrecôte, känt i Bosnien som rozbrat, ligger mellan halsen och ryggraden, i den övre delen av nötkreaturet. Detta köttstycke är känt för sin saftighet och rika smak tack vare fettets närvaro i köttet. Det är perfekt för att tillaga saftiga biffar, och när det torkas får det en intensivare och mer koncentrerad smak.Nötkött, salt, socker, vitlök, peppar, konserveringsmedel E250.Näringsvärde per 100g:Energi: 803 kJ/ 191 kcalFett: 6 gVarav mättat fett: 3,5 g
Kolhydrater: 3,14 gVarav sockerarter: 0,16 g
Protein: 30,8 gSalt: 4,5 gAlla våra produkter är glutenfria, laktosfria eller fria från något annat ämne som kan orsaka allergi eller intolerans.Förvara produkten på en sval och torr plats.Vid temperaturer upp till +8°C rekommenderas en hållbarhet på 270 dagar.Vid temperaturer upp till +20°C är hållbarheten 180 dagar.Obs! Information på förpackning är alltid den som gäller.