Ramstek je popularan dijo govedine koji se koristi u tradicionalnoj kuhinji i posebno je poznat po svom ukusu i teksturi. Kada se ovaj mesni dijo hladno dimi drvetom bukve, dobija dodatnu dimenziju ukusa. Hladno dimljenje bukovim drvetom daje mesu distinktivnu dimljenu aromu i dublji profil ukusa, koji na odličan način ističe prirodne ukuse mesa. Ovaj ramstek je savršen za posluživanje kao meze ili u toplim sendvičima, ali važno je napomenuti da ne smije da se presuši, jer bi u suprotnom izgubio svoje karakteristične ukuse.
Ryggbiff/ Ramstek är populär styckningsdel av nötkött som används i traditionell matlagning och är särskilt kända för sin smak och textur. När dessa köttdelar är kallrökta med (bokträ) får de en extra dimension av smak. Kallrökning med bokträ ger köttet en distinkt rökig aroma och en djupare smakprofil, som framhäver de naturliga köttsmakerna på ett utmärkt sätt. Ryggbiff är känd för sin mörhet och saftighet, medan ramstek, som är något segare, blir extra smakrik genom den långsamma kallrökningen. Båda delarna är perfekta för att skapa traditionella rätter med en rökig twist.